Sveiki visi sulaukę ketvirtadienio 😉

Rašau jums atsigavęs ir geros nuotaikos. Kaip žinia vakar gerai sudalyvavau „futboliuko“ (komanda tokia…) treniruotėje tiek vartininko pozicijoje, tiek žaidėjo. Treniruotė praėjo gerai ir likau patenkintas savo žaidimu.

OK, dabar apie artimiausius reikalus. Taigi jau rytoj mūsų visų džiaugsmui laukia dvikova, rungtynės, mačas, CM, PCW, vienu žodžiu kaip pavadinsi taip nepagadinsi su FK Pilaitės futbolininkais (kaip praėjusį karta pavadinau krepšininkais, nors pas juos yra ir tokių 😀 labai supyko vienas veikėjas :D) Dar kartą noriu priminti, kad rungtynės prasideda 21.30h, Sportimos serveryje. Kviečiami visi fanai, sirgaliai, gerbėjai, draugai ir pasiklydę žmonės.

Turėdamas proga noriu pasidžiaugti kad mūsų facebook puslapis jau turi 109 gerbėjus, mums kaip mažai bendruomenės vargšų ūkininkų susirinkimui labai daug ir mums svarbus kiekvienas jūsų balsas. Ačiū kad palaikot. O jei dar nepalaikot mūsų, spauskit like šiame puslapyje FK Pasiolkas . Dėkui.

Ok toliau apžvelgsiu šiuo metu man pasiekiamą ir žinomą informacija apie mačą.

Apie Pilaitę musų šnipams pavyko sužinoti tik tiek, kad jie atsiveš panašią sudėtį kaip ir praėjusį kartą. Iki galo neaišku ar Pilaitės vyriausiasis administratorius Mantas galės išbėgti į aikštelę. Manau tai „pilų“ taktinė gudrybė viską laikyti nežinioje,  nes kaip žinia Mantas yra svarbi gynybos figūrą jų komandoje.

Dabar apie FK Pasiolką vyrus.

Mes kaip ir priešininkai turėsim panašią sudėtį kaip ir praėjusį kartą tik su keliais kosmetiniais pakeitimais. Aišku kaip visada busime paruošę slaptų ginklų kurių negaliu dabar išduoti. Gaila, tačiau 2 žaidėjai jau patvirtino kad negalės dalyvauti tai gynybos ramstis Andrelis „Shyla“ bei saugas/puolėjas Gediminas. Tačiau nereikia nusiminti nes Pasiolko gatvėse šlaistosi daug nieko neveikiančių jaunuolių pasirengusių ginti Pasiolko garbę tarptautinėse varžybose. Savaitės pradžioje komandos štabas buvo sunerimęs, kad Elvinas „LoaD1nG“ dėl asmeninių priežasčių negalės atstovauti ekipai, bet dabar man turima informacija jis galės padėti komandai per gėrimą po rungtynių. Taip pat turiu informacijos kad praėjusių rungtynių herojus Mantas „Mantukas“ šiandien negers alaus ir bus 100procentų pasirengęs mačui, tikiuosi tai negandai.

Po rungtynių planuojamas pergalės šventimas arba pralaimėjimo kartelio plovimas. Gavau jau pranešimų, kad kai kurie pasirengią „užsitusinti“ iki galo 😀 .

Na, o pabaigai labai trumpai apžvelgsiu kelis įvykius.

Savaitės viduryje Antradienį Pasiolko genties čebuviai nusprendė kad reikia pašelti ir kai kurie iš jų (labas Elvinas 😀 😀 :D) „užsitusino“ iki galo. Užtai ir sveikiname juos.  Plojimai…

Apie save galiu pasakyt kad pradėjau statyti šiek tiek vienoje interneto lažybų bendrovėje už futbolą ir sekasi vidutiniškai. (nekenčiu  schalkes… daugiau už vokiečius nestatysiu…)

Ok šiam kartui tiek, laukiu jūsų rytoj sportimoje.

P.S Spauskit like, komentuokit, vertinkit, klauskit, mylekit…

P.S2 Elkitės Gražiai Laukit, Esmė mylėti…

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.