Sveiki…

Šiandien naktį (man dar ne naktis, nes kita laiko zona pas mane) sugalvojau parašyti trumpą įrašą.

Pradėsiu nuo futbolo reikalų. Kaip minėjau praėjusiose įrašuose FK Pasiolkas ekipa dalyvaus Hattrick.org „meeto“ futbolo turnyre. Kaip žinia keli žaidėjai (tarp jų ir aš) žaidžia šį internetinį futbolo „menegerį“. Taigi turnyras vyks salėje kurios vietos nežinau, bet rankinio komandos salė kažkokia ten. Taigi Kovo 12dieną laukia rimtas futbolas (gal ir nerimtas svarbu pasitusint gerai :D).  Kol kas dalyvavimą patvirtino šios komandos:

1. Church United
2. Ragai
3. Zemaitchiai-
4. Lochatronai
5. FK Pasiolkas
6. Pilaitė
7. Medžiai
8.

Turnyre viso dalyvaus 8 komandos iš visos Lietuvos (neapsiverčia liežuvis taip sakyt, bet kiek žinau dauguma bus Vilniaus komandų). Tai bus jau antras mūsų hattrick turnyras. Pirmame labai neblogai pasirodėme ir tik po baudinio serijos užėmėme 4 vietą. Tą kartą pritrūko sėkmės.

Iš jau dalyvaujančių komandų man aišku pažįstamos tai mūsų amžini varžovai Pilaitė. Taip pat Ragai prieš kurios praėjusiame turnyre pralaimėjome, jei neklystu, 0-4. Lochatronai irgi rodos dalyvavo bet apie juos nieko negaliu pasakyti.

Taigi tikiuosi pavyks kovoti ir gerai pasirodyti. Ir atsikeršyti Pilaitėi, kuriems praėjusio turnyro pusfinalyje pralaimėjome 0-2. It’s payback time.

Kaip žinosiu daugiau info pranešiu. Taip pat visada laukiame sirgalių.

Toliau trumpai apie mane.

Pradėjau pokerį online daugiau lošti pradžioje sekėsi neblogai, tačiau dabar kelias dienas nesiseka. Nepavyksta atrasti savo ritmo. Bet manau priežastis jau radau ir greit pavyks atsigauti ir grįžti su trenksmu.

Dabar daugiau lošiu CS:S. Kaip žinia paskutinį mačą su komanda pralaimėjome 9-16, tačiau esu patenkintas vyrais nes jie kovojo ir man visai sekėsi žaisti taigi vėl atgimė noras treniruotis ir tobulėti.

Taip pat jau šį Antradienį Armin van Buuren tusas. Tikiuosi tada atsigausiu, pašėlsiu puikiai ir paturėsiu gerą laiką. O ir varau su gerais draugai tai liūdna nebus.

Na, O pirmadienį Forever alone diena ;( . Tikiuosi bus su kuo švęsti  o jei ne tai pasikviesiu draugų: degtinę ir alų ir patusinsim tryse. Whatever…

Ok rodos šiandien viską pasakiau ką norėjau… Spauskit like, komentuokit, mylėkit, klauskit ir t.t. Iki susitikimo IKI.

P.S. Turiu pranešimą draugams, stumikams ir kitiems kurie bando man pakenkti: Su stumimais kovoju jau ilgą laiką ir manęs jie niekada neveikė ir man tas pats nes aš esu belekas, tik šiuo momentu esu susilpnėjęs dėl tam tikrų aplinkybių. Taigi haters gonna hate but pMp still mighty, ir kaip atsigausiu visi blogiečiai galėsit verkti 😛

P.S2 Puiki Eminemo ir Dr.Dre daina -> enjoy.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WrUVvn8mjcg[/youtube]

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.