Sveiki visi.

Tai sakau su pykčiu, nusivylimų ir liūdesiu, bet beveik atsigavęs po patirto šoko ir šalto dušo. Bet apie viską nuo pradžių.

Pirma norėčiau apžvelgti 3 turą, po to visą seriją ir parašyti savo komentarus ir mintis.

TonyG Special III arba Viltis dar gyva

Pradžioje kaip rašiau praėjusiame įraše, net nesiruošiau dalyvauti 3 ture nes galvojau kad man nėra šansų pakovoti dėl pirmos vietos ir WPT pakuotės. Bet likus vienai dienai iki turnyro pokernews bei Dukaraliai paskelbė naujieną jog TonyG įsteigė papildomus prizus 2 ir 3 vietos nugalėtojams bendroje reitingų lentelėje. Taip pat šiek tiek primečiau ir paskaičiavau jog, man užėmus 1 ar 2 vietą o Viliui gavus mažai taškų iškovosiu pirmą vieta. Taigi dėl ko kovoti tikrai buvo :)

Taigi turnyras turėjo prasidėjo 12h. Andriau mano laiptinėje jau laukė pusė 11. Ir mes išskubėjome į turnyrą.

Gaila, į turnyrą susirinko tik 111 žaidėjų. Dėl gero Viliaus žaidimo, dauguma jau neturėjo šansų ir tiesiog neatėjo. Kaip vėliau paaiškėja dėl mažesnio žaidėjų kiekio man nebelieka šansų kovoti dėl pirmos vietos. Struktūrą šį kartą, šiek tiek gilesnė pradiniai leveliai buvo ne 150/300 o 100/200.

Stalas pasitaikė lengvas: Šarūnas M. (taip taip buvęs mano draugelis, dabar nedraugas, kuris turėjo būti nubaustas už išmetimą iš VSPA Open turnyro), 2 vidutiniai TAG žaidėjai bei 1 tight weak žaidėjas ir Mergina ultra-tight. Pirmus levelius lošėme 6max nes nebuvo žaidėjų.

Lošti sekėsi labai neblogai nes stalą valdžiau ir kėliau daug rankų ir dažnai bankus paimdavau prieš flopą arba ant flopo.

Keletas key handų:

QQ gaunu. Keletas limpų, aš keliu gaunu 1 tag callerį bei Šarūną. Flopas 942 rainbow. Tagas donk betina 500 į maždaug 3000 potą. Šarūnas atsako, aš mastau kad čia jau kažkas negerai bet turiu permušti keliu iki 2000. Tagas shovina, Šarūnas nusimeta. Lieka primesti nedaug, tenka callinti. Nujaučiu bėda ir callindamas sakau 99 setas? Taip sako 😀 Pralaimiu. ir krentu iki 7000 kaip pradinis 10000. Gerai, kad pačioje pradžioje pavyko pasikelti neblogai stacką.

Ant BB gaunu 86s. Šarūnas kelia iš middle. Atsakau. Flopas 885. Man tobulas. Checkinu nenorėdamas išgąsdinti, jis taip pat (kas mane nustebiną). Turn 7 ar 9 kuri man suteikia dar pirkimą į eilę. Nusprendžiu bettinti. Bettinu pusė banko kažkur, gaunu permušimą 2x. Mastau kad čia gali būti blogai ir tik atsakau. River 6. Boom fullhouse. Mastau ir greitai dedu 5 tūkstančius, pačiam lieka jau mažai. Šarūnas galvoja gan ilgai ir atsako. Laimiu didelį banką. Šaras sako kad turėjo nut flushą, kurį jam atnešė riveris.

Toliau prie musų stalo sodina žaidėjus ir jau tampa sunkiau žaisti į mano blindų vagimus varžovai atsako all-in ir po truputį tirspta stackas.

Tada vėl persodina prie jau stipraus stalo kur keli pažystami veidai. Turiu apie 15-20bb. Prie naujo stalo jau sėdžiu beveik 2 orbitas ir nesužaidžiau dar nei vienos rankos. Tada UTG gaunu Q9s. keliu 2,5x. Visi fold. Iškilmingai sakau su kuo keliu. Niekas netiki. Pikta kad kortas jau muckinau ir bandau įtikinėt juos 😀

Po to sėkė ilgas kortų badas ir nieko gero nuveikti nepavyko.

Tada likus 3 stalams du kartus laimiu su JJ ir pasidvigubinu. Kol galiausiai lieka 20 žaidėjų ir 2 stalai. Ateinu su 10-15bb. Blindai ryja kortų negaunu ir kyla blindai kol galiausiai jau turiu tik 5bb ir UTG atrandu A10. Jei dabar foldinu poto turėsiu dėt big blindą ir greitai kils blindai. Taigi primetęs kad dar turiu fold equity nors ir nedaug stumiu viską nes nėra ką daryti. Viena mergina atsako, ir BB buvęs daug žetonų turinti vyras taip pat. Jie ten toliau žaidžia o man boardas nieko neatneša. Ir vyrukas rodo 88. Verkiu.

Krentu 18 iš 111. Vyrukui paspaudžiu ranką. O jis mano nuostabai sako galėsi bloge parašyti. Tai va dabar ir rašau 😀 Pasirodo jis google ieškojo turnyro struktūros ir mano blogą išmetė trečioje vietoje. Nu dėkui kad skaitai, tik gaila kad išmetei iš turnyro.

Taigi 18 vieta. Visai neblogai, tačiau prastai sulošta late stadiją, lėmė kad nepasiekiau finalinio stalo. Kurį beje pasiekė Andrius, ir ten užėmė 7 vietą. Sveikinimai jam :) Beje pamiršau parašyti, kad ilgą laiką su Andrium sėdėjome prie vieno stalo :)

Kaip iškritau pagaliau teko pakalbėti su Antanu. Mielas ir linksmas žmogus. Tikiuosi tai nepaskutinis susitikimas ir kada susitiksim prie stalų kokiam WSOP ar EPT turnyre arba high stakes cash žaidimuose 😀

Dabar bendrai apie visą TonyG Special seriją ir mano pasirodymą.

Galutinė įskaita:

Vieta Vardas Pavardė Taškai
1 Vilius Urbaitis 284.31
2 Mindaugas Kraulaidis 215.60
3 Vaidas Šiburskis 186.72
4 Paulius Mineika 180.93
5 Tomas Žalys 179.45

Ką gi likau ketvirtas. Tik 6 taškų pritrūko iki 3 vietos ir neblogo prizo. Dėl to vakar buvau žiauriai susinervinęs ir susiparinęs (ko pasekoje parašiau įdomų įraša :D). Ačiū draugams kurie palaikė ir guodė ir t.t Dėkui jums, su jūsų pagalba viskas pyktis ir liūdesis greitai praėjo :)

Užimta 5, 10 ir 18 vietos. Parodytas stabiliausias žaidimas iš visų dalyvavusių, bet deja dėl to, kad mažai dalyvių dalyvavo trečiame ture gauta per mažai taškų ir neiškovota 3 vieta.

Tačiau iš 331 žaidėjo tokiame turbo-ultra luck turnyre užimta net 4 vieta yra labai gerai. Tai pat reiktų atsižvelgti į faktą, kad aš nesu MTT žaidėjas ir tokie LIVE 200 žmonių turnyrai man buvo pirmi mano karjeroje. Todėl savo pasirodomu esu patenkintas jei ne Vilius manau bučiau kažkaip stebuklingai likęs 1 😀 nes jis mane pirmame turnyre ir išmetė.

Taigi aš nenusimenu ir kovosiu toliau. 2karaliuose mane taip pat sutiksit kur gerai leisiu laiką ir gilinsiu savo MTT žinias, ir išmetinėsiu jus iš turnyrų :P. Nes ateityje planuoju sudalyvauti kokiam rimtesniam renginyje, kuriam reikia daugiau MTT praktikos.

Taip pat gavau klausimų ir pasiūlymų stoti į LSPF. (Sportinio pokerio federacija) Nacionaliniai turnyrai tikrai vilioja ir greitu metu žadu įstoti. Ir ten nuversti kokį eventą ir laimėti rimtus prizus :)

Pirmą turnyrą vertinčiau geriausiai sužaistu ir savo pasirodymą vertinčiau 8. Antrąjį 6. O Paskutinį tik 5 nes sulošiau gan prastai nors ir ištraukiau gan aukštą vietą. Bendras pažymys būtų – 6 :)

Pabaigai dar kartą padėkosiu tiems kas palaikė, džiaugėsi ir verkė kartu, taip pat kas žaidė turnyrus kartu – AČIŪ JUMS :) Jūsų parama nebus pamiršta :)

Tai tiek šiam kartui iki susitikimo iki. Palieku jus su daina

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rmp6zIr5y4U[/youtube]

Kaip sakoma show goes on 😉

P.S spauskit patinka/like, komentuokit ir t.t 😉 Taip pat jei turit kažkokių klausimų rašykit neįkasiu 😀

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.