Haja visi 😉

Pastaruoju metu padidėjo mano noras rašyti blogo įrašus, tuo džiaugiuosi :) Taigi šį kartą nusprendžiau kažką parašyti, šik šį kartą trumpai.

Pradžioje apžvelgsiu naujienas, bet trumpai nes nenoriu išsiplėsti.

Trečiadienį žaidėme futbolą. Apsivalę minties dirbtinę aikštę visai smagiai palošėme. Tiesa iš FK Pasiolkas žaidė tik keletas žmonių. pMp pasirodymas buvo ne koks nes senai nežaidžiau, bet per mėnesį formą tikiuosi atgauti.
Dar iki galo ne nusprendžiau kur žaisiu šį sezoną SFL. Laurynas kiek girdėjau nori eiti kartu kažkur, bet dar niekas neaišku. Balandžio 15diena yra deadline’as.
Vakar, po mėnesio sulošiau LIVE home game cash game sesiją 😀 Baigiau ant nulio, t.y nei pliusas nei minusas… Nors lūkesčiai buvo kitokie, tiesiog unlucky :)

sapalionės…;)

Jau penktadieni, ir ką gi aš veiksiu savaitgalį ? O gi net nežinau 😀 Gal ramiai leisiu namie prie PC ir lošim cash game sesiją? O gal užsitusinsiu iki galo? Taip pat laukia 2karaliai turnyras VSPA Open 3 bet dar nežinau ar dalyvausiu, gal reikėtų pailsėti nuo live pokerio?

Pavasaris jau yra kelias savaites, tačiau jo nematome. Vakar Pasiolke buvo pastebėtos snaigės kurios mane prajuokino ir kartu nuliūdino 😀 Tikiuosi savaitgalį bus geras oras ir Pasiolko vyrai galės išbėgti ir paganyti kamuolį. Ir viliuosi visi bus savi kad galėtume įvertinti žaidėjų pasirengimą po žiemos miego ir mirkimo prie pc, taip žinau ką jūs veikiant prie pc 😀

Dabar norėčiau pora žodžiu apie savo naktinius nolifinimus. Jau turbūt 3 mėnesius ar daugiau, einu miegot apie 3h-7h ryto. Vidutiniškai tai turbūt būtų 5h. Pvz.: šis įrašas rašytas 5h ryto, kaip užėjo kūrybinis įkvėpimas 😀 Keliuosi apie 14-16h, kartais 12h. Suprantama kad pasikeitęs dienos ritmas. Ir jau Labas rytas draugams būna pasakytas 16h. Pusryčiai 15-17h, na o naktipiečiai 2-3h nakties 😀 Kol kas sveikatos sutrikimų nejaučiu nors tokiu ritmu prie naujus metus apie pusė metų gyvenau. Aišku po vasaros gali būti sunku keltis į mokymo įstaigą ar darbą, (tikiuosi nei ten nei ten nereiks :D). Kodėl gyvenu naktiniu režimu ? Nes, man naktį didesnis darbingumas ir ramiau niekas netrukdo. OK pamąstymams jau gana.

 

Šiam kartui tiek, ačiū kad skaitot jei nesunku spauskit patinka/like, komentuokit ir mylėkit mane tokį koks esu 😀

Iki susitikimo IKI :)

P.S Ką tik turėjau vėl minusinę online sesiją kur pralošiu vien dėl to kad neturiu bankroll’o ir turiu gamble gamble daryti ir prasti žaidėjai pagauna savo sėkmę. Tokie pralošimai mane labai tiltina, ir kelia manyje pykti ir man liūdna, kad negaliu normaliai lošti bet apie tai kituose įrašuose.

P.S2 Pliusai-Minusai turėtų išeiti sekmadienį vakare arba pirmadienį dieną. Iki to laiko įrašų neplanuoju nebent kils kokia įdomu mintis arba įvyks koks įdomus įvykis 😉

5 Comments - you say something?


  • 25 kovo 20116:23 pm 88

    Galesi atsigriebt per VSPA , GAL 😀

  • 25 kovo 20117:04 pm Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    Gal, bet dar nežinau ar dalyvausiu :) Gali kitokiu planų būt :]

  • 25 kovo 20117:37 pm Lauris

    tu lopas nemoki zaist

  • 25 kovo 20117:55 pm Tralialia

    “šik šį kartą trumpai“

    😀 ok

  • 26 kovo 201111:07 am Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    Lauris, svio nekviečiu į gimtadienį.

    Tralialia, :DDDDDDDDDDDDDDD lol


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.