Sveiki pavasariniai skaitytojai 😉

Turbūt kaip ir aš pajutot šiek tiek pavasarinio pasaulio 😀 Sugalvojau šiandien parašyti paskutinį Kovo mėnesio įrašą. Apie ką? Apie viską ir apie nieką 😀

Savaitės pradžia buvo gera tuo kad su draugais Laurynu ir Mantiniu (iš Pilaitės gangsteris) sudalyvavome FK Futboliuko treniruotėje. Treniruotė praėjo visai neblogai, klaidų daug nedariau, pavyko įmušti keletą kartų bei atlikti rezultatyvių perdavimų. Draugams sekėsi irgi neblogai. Po treniruotės su Laurynu linksmai prasiėjom pro naktinį Vilnių – nuo Sportimos iki Pasiolko 😀 Kadangi jau viešasis transportas nevažiavo 😀

Tada Antradienį vyko Lietuvos ir Ispanijos futbolo rinktinių dvikova, Kaune. Pagal metinę ar pusmetinę dienotvarkę turėjau ir aš būti Kaune ir palaikyti Lietuvos vyrų bet deja dėl biudžeto nesutarimų teko atsisakyti šios smagios išvykos. Kaip žinia palaikau FC Barcelonos komandą, o Ispanijos rinktinėje daug barcos žaidėjų. Bet kažkodėl per šias rungtynes visai nepalaikiau Ispanijos rinktinės (kuri yra viena iš mėgstamiausių mano palaikomų rinktinių). Taigi visi turbūt kas domisi bent kažkiek futbolu jau rezultatą žino. O Mano komentaras po rungtynių buvo toks(kalba netaisyta):

Paulius PMp Mineika labai patiko, pritruko sekmes, stankes ivartis nuostabus. nustebino lietuviu neuzsidarymas gynyboje ir puolimas su tokiu zaidimu ir trupuciu sekmes ir draskysim ir skotus ir cekus :)Vakar 02:06 · · 19 žmonės (-ių)

Toliau apie naujus hobius 😀

Turiu naują hobį rinksiu Like ant savo komentarų facebook.com puslapyje. Stengsiuosi kuo daugiau ir visur komentuoti, tiek linksmus komentarus, tiek nesąmones ir protingus pasisakymus.

Kol kas geriausi:

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150183423658086&set=a.10150183420238086.342316.119540403085&theater – Paulius PMp Mineika tas mazylis geriausias 😀Prieš 21 val. · · 27 žmonės (-ių)

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150183433603086&set=a.10150183420238086.342316.119540403085&cmntid=10150183458903086 Paulius PMp Mineika virsta super sajanu silva :DDDDPrieš 21 val. · · 57 žmonės (-ių)

Labai džiaugiuosi ir ačiū už palaikymą

[neturiu ką veikti visai :D]

Dar noriu pasidžiaugti tuo kad šiandien neblogai prie minties palošėm futbolą. Pliusas visiems 😀

Savaitgalio planai kol kas neaiškus. Šeštadienį ir sekmadienį 2karaliuose lauke 2 turnyrai, bet nežinau ar juose dalyvausiu. Kol kas planuose sudalyvauti tik šestadienio renginyje, o sekmadieni skirti poilsiui. Rytoj t.y penktadieni manau diena pažaisim futbolą, o vėliau vakare gal šiek tiek patūsinsim ar ramiai išlenksim po bokalą. Nors neatmetu varianto kad būsiu namie ir lošiu pokerį nes turėčiau gauti bonusą SNG turnyrams (kurių nelošiu bet praeityje teko palošti :D). Sekmadieni jei bus graži diena manau vėl reiks išbėgti į futbolo aikštelę. Kaip matot šiam savaitgaliui nieko ypatingo nenumatęs.

Tačiau jau liko tik 3 savaitės iki mano ir Andriaus bendro gimtadienio tuso dėl kurio dar niekas neaišku ;( Tikiuosi pavyks atšvęsti rimtą, pasiolkietišką gimtadienį. Na bet viską suplanuoti laiko dar yra.

Beje rytoj melagių diena kaip žinia ar ne melagis ir nebandykit manęs apgauti nes atsiminsiu ir įtrauksiu į keršto sąrašą (Labas nedrauge Meižikai)

Na Manau šiam kartui užteks. Nepamirškit like ar patinka paspausti, pakomentuoti ar paklausti ko nors 😀 Ačiū, kad skaitot ir palaikot, iki pasimatymo IKI 😉

P.S Pliusai minusai manau sekmadienio arba pirmadienį. O iki tol neprižadu įrašų…

P.S2 Jei randant klaidų ar netikslumų kažkokių ar nesąmonių tai nepykit ir nesišaipykit labai nes dažniausiai neskaitau ką parašau ir rašau greitai 😉 Tiesiog toks esu 😛

2 Comments - you say something?


  • 31 kovo 201110:05 pm neverauskas

    pliusas pmp uz visuomines dziuginima komentarais ir uz garsinima pasiolka 😀

  • 31 kovo 201110:54 pm Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    😀 Ačiū Ačiū 😀


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.