Sveikas, Sekmadieni.

Šiandien nusprendžiau parašyti trumpą įrašą nes neturiu ką veikti ir  susitariau su FK Pilaitės vienu iš vadų Karoliu (visuomenei labiau žinomas Krūlo pavadinimu) dėl futbolo rungtynių.

Taigi mačas vyks jau šį Penktadienį, 21 valandą 30 minučių, Sportimos arenoje. Apie rungtynes plačiau parašysiu ateinančią savaitę, manau trečiadienį arba ketvirtadienį. Tikiuosi laukia puikus mačas.

Toliau dar kažką reikia parašyti, gal „užstumti“ ant draugo kokio? (Labas Laurynai, Kaip gyveni? :D)

Kaip žinia, Armin Van Buuren tusas jau artėja ir jis vyks jau nebe už kalnų. Ir Pasiolko tusų komandos sudėtis vis auga. Šaunu kad galėsim rimtai pašėlti ir gal pavyks pakviesti Arminą pasiolke apsilankyti… Paskutiniais duomenimis savo dalyvavimą yra patvirtinę tokie rimti ir garsūs veikėjai kaip Marius „Mariukas“ bei Andrius „Antonovas“. Tačiau tai dar ne pabaiga ir laukiam dar draugų. Norintis visada galit rašyt, bandysiu padėt ar pasiųst toli, nežinau.

Dar norėčiau šiek tiek parašyti apie savo paskutinius balius-festivalius 😀 Penktadienį šiek tiek už dalyvavom  Pasiolko už klasinėje veikloje ir kai kurie veikėjai (Sveikas Mantai ir Liukovai :D) prisigėrė kaip košės 😀 Ir aš ten buvau tik neatsimenu ar geriau 😀

Apie šiandien galiu pasakyt tik tiek, kad nenuėjau į draugiškas rungtynes nes dar neatsigavęs po visko ir prastai šiandien miegojau, ir savaitės vidurį šiek tiek sirguliavau. Tikiuosi greitai atsigauti ir eiti į kiemą pachillinti ir išgerti pora alaus kokioje šiltoje sniego pusnyje.

O dabar apie pliusus ir minusus.

Minusai už čią savaitę atitenka:

Laurynui už kaip visada.

Paučmenui už kažką pamiršau jau.

Elvinui už juoką ne vietoje, (nu ok atsiprašė kelis kartus tai pusė tik minuso)

Liukai nes bandė primušti mane ir kitą dieną neprisiminė už ką. (beje aš ir neatsimenu už ką jis šoko :D)

Pliusai:

Dovydui kad paskolino 2litus 40centų (bet negražinsiu nes nepažįstu tų draugų)

Mariui nes varys į Arminą.

Elvinui nes nuvežė kaip diela buvo kažkur 😀

Kotrynai nes „užsitusino“ iki galo ir mane „lochu“ išvadino 😀

Na šios savaitės minusų vakaras baigėsi jau, ačiū kad skaitėt.

Iki susitikimo prie IKI.

P.S savo pretenzijas dėl pliusų minusų galit susikišti kur norit nes aš ne žmogus ir kritikos nepriimu nu arba rašykit komentarus, skambinkit, ir mylėkit mane.

P.S2 spauskit like kuo daugiau like tuo didesnis šansas kad sulauksit daugiau brudo iš manęs, gero sekmadienio likusio draugai.

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.