Labas Visiems :)

Kaip turbūt supratote smarkiai pagerėjus orams ir man super pradingus motyvacijai rašyti nesąmones, teko apleisti bloginimą.

Gaila, bet nesuradau jėgų aprašyti nemažai paskutinių mėnesių įvykių. Vasara nemanau, kad irgi pavyks daug rašyti, dėl gero oro ir slaptų projektų bei planų… Bet neliūdėdamas dabar rašau nes jau šį šeštadienį vyks UEFA čempionų lygos finalas – FC Barcelona vs. Manchester United. Nors savo bloge mažai rašiau apie tai, kad esu didesnis ar mažesnis Barcos fanas, kažkodėl šiandien nusprendžiau apie tai daugiau parašyti.

Meilė Barcelona klubui prasidėjo maždaug tada kada Ronaldinho iš „PSG“ perėjo į katalonijos ekipos gretas (kiek atmintis sako apie 2003metus negooglinus). Na o pats Ronaldinho buvo pastebėtas per 2002 pasaulio čempionatą. Man visada patikdavo techniški brazilai ir jų stebuklai su kamuoliu. Taigi jo dėka labiau pradėjau stebėti ir domėtis Barcelonos komanda.

Didesnis palaikymas prasidėjo apie 2008 metus kaip Barca skaudžiai pralaimėjo tam pačiam MAN UTD, čempionų lygos pusfinalyje. Tačiau 2009 Romoje finale 2:0 laimėjo prieš tuos pačius raudonuosius velnius. Vėl gi pasikartosiu viską rašau iš atminties todėl gali būti netikslumų keletas 😀 Komandą palaikau visada ir pergalių ir pralaimėjimų atveju ir nesu joks „gloryhunteris“.

Dabartinis palaikymas nėra toks didelis koks prieš 2 sezonus kaip per sport1 praleidau turbūt tik kelias rodytas tiesiogines transliacijas. Tačiau šį sezoną, visus svarbiausius mačus stengiuosi pažiūrėti, jei tik netyčia neužtusinęs būnu ir visai pamirštu apie vakare rodomas rungtynės.

Kas laimės finalą?

Barca. Kodėl? Objektyviai negaliu vertinti nes esu vienos komandos gerbėjas.

Tikiuosi didelio ir gražaus futbolo spektaklio ir kuo mažiau skandalų ir visokių nesąmonių ir kad butų kuo mažiau teisėjavimo klaidų.

Messi: „I’m not nervous“ – Taip pat kaip geriausias pasaulio futbolininkas, jaučiuosi ir aš prieš finalą 😉

prob-bets, lažybos…

Nesu didžiausias lažybų mėgėjas, tačiau karts nuo karto pastatau ar iš kokio alaus susilažinu su draugais.

Geriausias ir maloniausias lažybų prob-bet’as buvo paskutinę vasarą kaip per pasaulio futbolo čempionato finalą su pusė pasiolko draugų susilažinau kad Ispanija laimės prieš Olandiją (įskaitant extra-time ir baudinius). Lažinomės iš simbolinio kiekio alaus. Tačiau laimėjus Ispanijai galėjau džiaugtis tikrai nemažai skanaus alaus bei buvusio oficialaus Pasiolko donnerio atsargomis :) (nesakau kad donneris neskanus ;)) (beje visai neseniai seniems geriems laikams atminti nusipirkau skardinę donnerio (mmm)) Ir laimėjus Ispanijai jaučiau dvigubą džiaugsmą :)

Tęsiant mintį apie šeštadienio dvikovą, mąstau irgi apie lažybas iš alaus su tai kurie mano kad United laimės. Tačiau būdamas bankrutavusiu nežinau ar pralaimėjimo atveju galėsiu padengti tuščius alaus skrandžius… :( Todėl turbūt teks mėgautis futbolu.

Taip pat dar nežinau vietos kur stebėsiu finalą. Jei kas turit-neturit pasiūlymų rašykit nesidrovėkit visada ieškau draugų ;( Blogiausiu atveju forever alone namai (party).

Na  taip lengvai nesuprakaitavus parašiau pirmąjį gegužio įrašą. Ačiū, kad visus šiuos 21 metus buvot su manim 😀

Baigiamajam žodžiui pasakysiu kad reikės kažkaip atidaryti vasaros sezoną ir tvarkingai pasiolkietiškai užpilti akis velnio lašais (:D)

Ir dėkui kas neskaitot, iki pasimatymo IKI 😉

P.S BARCA BARCA BARCA <3

P.S2 Iš neturėjimo ką veikti pasistengsiu dažniau atnaujinti blogą, galbūt pradėsiu įkelti foto prastos kokybės ar blevyzgų privarysiu kažkokių, kas žino… pMp still mighty 😛

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.