Sveiki visi :)

Pasinaudodamas proga dar kartą noriu pasidžiaugti geriausios pasaulio futbolo komandos FCBarcelonos pergale šeštadienį prieš Manchester United :) Pergalė plius minus buvo neblogai atšvęsta per 2 dienas :) Taip pat pasveikinta keletas Man Utd palaikančių ar šiaip mėgstančių žmonių su pergalę 😀 Aišku įsivaizduoju jei Barca butų pralaimėjus reikėtų slėptis po lapais? 😀 Tikrai nuoširdžiai su keliais draugais rėkėm ir džiaugiamės barsukų triumfu :)

Lauke toks gražus oras, o noliferis pMp prie laptopo mirksta ir blevyzgas rašinėja? 😀 Kodėl? O gi todėl kad bijau ištirpti… ;( Be to vasarą man nusimato pats pokerio darbymetis, todėl reikia treniruotis…(jo netusinsiu vasara (rofl)) nes online pokeryje grįžo viltys ir svajonės :)

Taigi šiame trumpame įrašė privarysiu visko po truputį. enjoy or GTFO 😉

Atsiprašymas. :s

Atsiprašau visų kurie neskaito mano blogo, kad paskutinius mėnesius buvau neaktyvus. Vasara manyčiau reiks įdomesnes šėliones aprašyti ir šiaip įdomesnių rašinių įvelti… :)

Dar atsiprašau, kad mokykla neapdovanojo manęs rašybos ir skyrybos ypatumais 😀 bet kaip rasiu laiko eisiu mokytis 😀

Tusai, baliai ir alaus akcijos…

Taip jau netyčia atsitiko, kad jei gerai pamenu nuo penktadienio iki sekmadienio chill’inau ir mažiau ar daugiau tusinau (ir buvau visai atsilupės?)… Dėl to labiausiai kaltinčiau alaus akcijas parduotuvėje ir mano gerą širdį :) Bet, švęsti ir lakti dėl ko buvo juk BARCA vėl geriausia Europoje (Pasaulyje?) Taip pat dėl permainų vėjų mano pokerio karjeroje ir kad atradau savo pamirštą aitsrą bėgimą <3 (inlove) 😀 , na ir dar keletą dalykų galima sugalvoti :) Vos nepamiršau eilinį kartą vos nebuvau sumuštas, bet ačiū kas apgynė 😀 O šiaip ten nesusipratimas buvo… Taip pat man patiko klausimas kuris buvo savaitgalį man užduotas: „Kodėl tu toks piktas?“ 😀 Nesvarbu kad ramiausiai sėdėjau ir nei rėkiau nei pykau 😀 nu bet neesmė bent žmonės moka prajuokinti to nenorėdami :)

Vasaros planai… (sun)

Kaip turbūt akylesni skaitytojai ir bimbinėtojai pastebėjo tai bloge jau kurį laiką sukasi apklausa: „Kur labiausiai vasarą Pasiolkas norėtų varyti pašėlti?“ kas nepatingėjo ir balsavo dėkui. O rezultatus ir patys galite pamatyti, bet vis tiek parašysiu 😀 (taip neturiu ką veikti…)

  • Man p.x aš visur varysiu… (55%, 16 Votes)
  • Prie jūros (Palanga, Klaipėda, Nida ir t.t) (24%, 7 Votes)

Nors man asmeniškai labiausiai patiko variantas -> Tu ką mane durnium laikai? (17%, 5 Votes) (:D:D:D kam reikia tas supras)

Taigi iš rezultatų matome kad „Pasiokiečiai“ varys visur ir jiems nelabai rūpi 😀

Dėl to kad jei norėsiu daug atostogauti reiks daug dirbti prie pokerio monitorių dėl to reikės malonumus subalansuoti su darbu ir poilsiu bei futbolu ir t.t. Dėl to reikės kažkokių grand tusų atsisakyti. Bet pagrindiniai numatomi planai:

  • Pailsėt Druskininkuose (ir užsitusint iki galo? :O) (bent 2 kartus…)
  • „Bootcampas“ pas Andrių;
  • Visi draugų gimtadieniai ir iki galo ten užsitusint nesvarbu kur vyks;
  • Klaipėdos kazino laimėt turnyrą ir po gyventi Palangoje 😀 😀 😀
  • Paplūdimio futbolą pažaisti ir parodyti kad kūdas ir kaulėtas mano kūnas geriau nei storas ar raumeningas bet beširdis organizmas 😀

Planų sąrašas toks greitas nesuderintas dar ir priblevyzgotas 😀

Organizmo gadinimo (ar gerinimo?) treniruotės

Visai neseniai pradėjau „eksperimentą“. Ruošiu organizmą belekokiems krūviams. Naktimis lošiu pokerį, vakarais kaip išeina bėgu kokius 1-3KM), o po to visą naktį nemiegu ir arba žaidžiu pokerį arba tusinuosi 😀 Taigi dienomis pamiegu ir tokiu ritmu gyvenu kelias dienas per savaitę. Kol kas jaučiuosi gerai tik kartais miego norisi kokia 15h-16h :) Dar reiks pridėti futbolą ir kokią dieninę veiklą ne namie kad akys pailsėtų nuo kompiuterio ir būsiu nenugalimas 😀 Liko tik sutvarkyti mitybą ir daugiau valgyti maisto 😀

Ok jau matau per daug nusivažiavau į lankas ir nusišnekėjimus… :)

Manau užteks šiam kartui, ačiū kad skaitot neskaitot, kreipiat nekreipiat dėmesį ir iki susitikimo IKI 😀 (Sun) Peace.

P.S BARCA BARCA BARCA <3

P.S2 Messi geriausias :)

P.S3 Palikčiau su daina kokia bet manau ir taip turit ko klausyti, o šiaip taylor swift naują gerą dainą išleido, taip pat Eminemo greit išeina naujas albumas su Roy Royce ar kaip ten rašosi, na ir trance pasaulyje state of trance laida nesnaudžia :)

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.