Sveiki Visi :)

Sveikinuosi su visais turbūt po 3metų pertraukos. Pasinaudodamas proga noriu pasveikinsi visus su ŠV. Kalėdomis ir palinkėti šilumos ir laimės bei supratingumo ir fucking tolerancijos 😀

Paskutinis įrašas bloge buvo apie tradiciją tapusį mačą tarp Pasiolko ir Salotės-Pilaitės komandų. Vakar perskaitęs Karolio „Krūlo“ blogą apie rungtynes nusprendžiau taip pat trumpai apžvelgti ateinantį derbį. Mane papiktino Karolio apžvalgoje „bulkos“ trupinimas ant mano mylimų Pasiolko žvaigždžių. Taigi nusprendžiau apginti Pasiolko alkašus.

Kaip Krūlas minėjo savo šūdraštyje mačų tarp mūsų ekipų prasidėjo dar gūdžiais 2008-aisiais. Nuo to laiko kiekvienais metais (kartais kelis kartus) sužaidžiame rungtynes. Prieš metų pabaiga žaidžiame kalėdinį mačą Sportimos arenoje.

Šį kartą viskas vyks Sekmadienį 20h. Kviečiame visus abiejų komandų fanus, draugus, sirgalius ir šiaip pasiklydėlius. Mūsų kalėdinė dovana – Iėjimas NEMOKAMAS!!!

Paskutinės rungtynės gėdingai pralaimėtos net nežinomu rezultatu 6-15 ar kažkas panašaus. Tačiau, verta pabrėžti kad praėjusį kartą nežaidė tokie Pasiolko komandos veikėjai kaip Paulius ‘pMp‘ ar komandos lyderis Artūras ‘Liuka‘. Šį kartą Paulius grįžta padėti komandai. Gaila, bet Liuka negalės padėti nes šiuo momentu sunkiai pluša Ukuose.

Karolis savo įraše sako kad Pasiolko fizinė būklė nėra geriausia, tačiau šiame principiniame derbyje visi kovoja su dideliu nusiteikimu ir tai atperka skillo ar fizinės formos trūkumus.

Mano šaltinių teigimu Salotės futbolininkai nuvertina Pasiolko galimybes ir atsiveš silpnesnę sudėtį. Tai gali būti pliusas Pasiolkiečiams ir jie gali pateikti staigmenų. Savo ruoštu Pasiolko komandos štabas dieną prieš rungtynes uždraudė žaidėjams ‘bycinti‘. Kai kurie tą pažeidė (labas Augustai) Mantukas irgi ‘paliubomu‘ pylė. Visi neatsišiukinę bus pasodinti ant suolo ir gaus pylos nuo trenerio Andrelio. Paklaustas treneris nieko nekomentavo prieš rungtynes ir kaip visada liko paslaptingas. Bet visi žino kad Andrelis yra parengęs staigmenų Salotiškiam. Dauguma žaidėjų yra gerai nusiteikę ir manau atiduos visas jėgas.

Pabaigai noriu pabrėžti kad šiame mače svarbu dalyvauti, o ne laimėti. Po mačo visi fanai ir žaidėjai planuojam pasitusinti. Vieta kol kas nežinoma bet komandos vadybininkai jau tvarko reikalus.

Ką gi toks įrašas gavosi po kelerių metų pertraukos. Ačiū kad skaitėt nepeikit už klaidas (žinot kad beraštis aš…) komentuokit, like’inkit share’inkit ir t.t :)

Iki Susitikimo Iki :)

P.S Tie su kuo dar nesusitikau ir/ar turi pasiūlymų rašykit 😉

Tags:

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.