Laba diena su virta vištiena 😀

Praėjus kelioms dienoms po apdovanojimų ir aistroms aprimus, nusprendžiau parašyti trumpą nuveiktų darbų santrauka ir paminėti įdomesnius praėjusių dienų įvykius.

Pirma pokerio reikalai.

Visai neseniai grynųjų pinigų žaidime pas „mešką“ rūsyje patyriau neblogą „badbeat’ą“. Tiesą pasakius pokerį rajone žaidžiame gan dažnai bet tokia ranka ne taip ir dažnai pasitaiko. Taigi partija įvyko jau einat i pabaigą visam žaidimui middle pozicijoje (tiksliai visų detalių nepamenu) pabundu QQ. Prieš mane buvo gero draugo Lauryno pakėlimas ir „Bočkos“ atsakymas ką gi aš permušiau, Lauris fold. „Bočka“ call. Flopas 44J rainbow man buvo geras, priešininkas tikrino iš aš iššoviau, jis atsakė, tada ji stačiau ant AJ maždaug. Turn: 4 jis bet, aš raise, jis allin, aš call, triumfuodamas veršiu damas, žinau kad priešininkas turi J , jis net neverčia kol kas nes supranta kad jam „pzdc“ river: J atsiverčia, „Bočka“ verčia J10 ir ima potą. Aš atsiprašant „nuleidžiu“ ir laimingas keliauju namu :)

Dabar šiek tiek apie online reikalus. Vakar pagerinau savo stalų rekordą ir lošiau 18 6max stalų kad yra visai neblogai pvz. įdomumo dėlei galiu pasakyt kad Laurynui sunku 3 stalus lošti 😀 Deja pradžioje sesijos nesisekė ir mano aukštas kortas ir monstrus mušė žuvų skaičiai ir galiausiai „užtiltinęs“ pralošiau visai nemažai.

Muzikos kūrimas ir naujametinis set’as :)

Taigi naujametinio vakarėlio seto darbuose pasistūmėjau šiek tiek į priekį. Nors dar iki galo nenusprendžiau kokio ilgio bus setas. Svarbiausia kad girtuokliams patiktų. Nors kelių dainų remixus jau beveik užbaigiau… Dar turiu 10 dienų tikiuosi spėsiu ir rezultatas mane tenkins.

Tolesni įrašai. Kituose įrašuose iki naujų metų planuoju parašyti rašinėlį kokie buvo 2010 metai man, svarbiausius įvykius ir t.t. Taip pat laukia įrašas apie kitų metų pokerio tikslus. Na o po naujų, (nors mažas krislelis galimybės yra)  kad ir per šiuos metus dar spėsiu, paimsiu interviu ir kokio žinomo Pasiolko veikėjo.

OK. Viskas baigiu im out. Ačiū už skaitymą, spauskit like.

P.S Atradau gerą linksmą naują dainą paklausykit 😀

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&feature=[/youtube]

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.