Sveiki visi 😉

Kaip jau turbūt suprantate iš šios dienos įrašo pavadinimo vėl pavyko iškovoti pergalę prieš FK Pilaitės futbolininkus.  Laimėjome 9:6 (kai kuriais šaltiniais 8:6, nesvarbu rezultatas, svarbu pergalė…). Pradžioje norėčiau padėkoti žaidėjams: Laurynui, Krisčiui, Liukai, Zizei, Elviui, Augiui, Mantukui, Koliai. Ačiū už pergalę. Toliau padėkosime sirgaliams kurie nepabijojo šalto vakaro ir atėjo palaikyti savo draugų. Padėka – Jurgiui, Eglei, Kotrynai, Mindaugui bei treneriui Andreliui bei medikui-fotografui Paučmenui.

Dabar trumpai apie mačo eigą.

Šį kartą atsivežėme 9 futbolininkus. Keli žaidėjai dėl skirtingų priežasčių negalėjo atvykti padėti savo komandai, bet mes jų visada lauksime kitą kartą. Taigi pirmas ant suolo laukė savo šanso Zize.

Rungtynes geriau pradėjo Pilaitės ekipa. Jie kūrė gan pavojingas bet mūsų geros gynybos dėka mums pavykdavo jas atremti. Pirmas 10 minučių mums nepavyko nieko sukurti ir teko užsidaryti gynyboje. Tada padarėme keitimą. Vietoje savęs aikštėje neatrandančio Augusto įleidome Zize, ir šis keitimas labai pasitvirtino nes tik išėjęs į aikštę Zize po puikios kombinacijos pelnė pirmąjį įvartį. Įvartis mums leido šiek tiek atsipūsti ir nusiraminti. Tačiau jau neilgai trukus Pilaitei pavyko rezultatą išlyginti ir turėjome viską pradėti iš pradžių… Pažymėsiu kad pradžioje vartuose stovėjo Liuka kuris savo darbą atliko tikrai gerai ir jei pamenu praleido tik vieną įspŪdingą Svaikos smūgį iš toli.

Norėčiau daugiau aprašyti mačą, tačiau po rungtynių vyko pergalės šventimas pas Mindaugą (Ačiū jam ;)) ir teko užsitusinti iki galo ir jau nelabai ką atsimenu per daug 😀 Todėl iš karto šokame iki įvertinimų.

Įvertinimai

Laurynas – 6,5. Žaidė gynybos grandyje. Gynėsi kaip visada gerai, tačiau šį kartą per daug buvo epizodų kuriuose praleisdavo priešininkus ir neapsigindavo. Trūko pagalbos puolime. Jei ne klaidos būtų 7.

Kristis – 7,5. Buvo paskutinis centro gynėjas. Nutraukdavo daug pavojingų varžovų atakų ir gynėsi gerai, tačiau kartais trūko tikslesnio perdavimo į priekį, taip pat neišnaudojo daug progų įmušti įvartį su galva po standartų. Tačiau savo pagrindines funkcijas įvykdė gerai.

Kolia – 6. Daugiau dirbo krašto gynėjų pozicijose. Taip pat gavo šiek tiek pasireikšti puolime, tačiau kartais per daug užlaikydavo kamuolį. Daugiau perdavimų – daugiau naudos 😉 Vis dėl to gynyboje žiaurių klaidų nedarė.

Elvinas – 7. Sužaidė žymiai geresnes rungtynes nei praėjusios. Daugiau gavo reikštis puolime, tačiau teko padirbėti ir gynyboje. Sauguose gerai atlikdavo perdavimus ir kovojo. Tačiau pritrūko tikslesnių ir geresnių smūgių nes daug smūgių buvo netikslus arba per silpni. Per treniruotes turėsi dirbti ant smūgio.

pMp – 6,5. Rungtynes pradėjau sau neįprastoje centro saugo pozicijoje.  Pradėjau blankiai, po to įsivažiavau. Atlikau daugiau nematomo gynybinio darbo centre. Taip pat lošiau puolime ir abiejuose saugų kraštuose. Minusai – trūko pagalbos komandai kuriant atakas, neįmušiau įvarčių. Pliusai – neblogai atlikau darbą atliekant standartus bei rikiuojant komandą. Taip pat neblogai atlikau atraminio saugo funkcijas. 6,5 nes tikėjausi geresnio pasirodymo ir kad busiu labiau pastebimas.

Zize – 7,5. Puolime žaidė aštriai ir naudingai ir nuolat kėlė grėsmę varžovų vartams. Tačiau kelis kartus pagailėjo perdavimo geresnėse pozicijose buvusiems komandoms draugams, bet bendrai geros rungtynės.

Liuka – 7,5. Buvo vienas iš puolimo lyderių ir puikiai žaidė kuriant atakas. Dar vienas geras vaiko pasirodymas.

Mantukas – 8. Įmušė nepatvirtintais duomenis daugiausiai 4 įvarčius. Atakose buvai labai pavojingas. Dėl daug ivarčių auksčiausias komandoje balas. Tikėkimės kitą kartą tokio pačio gero žaidimo.

Augustas – 6,5. Rungtynės pradėjo pasimetęs ir pradžioje darė daug klaidų. Tačiau pailsėjęs ir atsigavęs puikiai įsiliejo į žaidimą. Kaip visada žaidė ir puolime ir gynyboje. Puolime kiek trūko aštrumo tačiau gynyboje atidirbo savo.

Bendras komandos įvertinimas: 7.

Apibendrinimas. Nors gynyba buvo gera, tačiau vietomis atsipalaidavome ir leidome įmušti lengvus įvarčius, taip pat čia ir prisidėjo saugų kvailos klaidos prarandant kamuolį. Per daug praleidome įvarčių net 6. Puolimas šį kartą buvo geras ir įvairus. Tolimi smūgiai, daug perdavimų ir išvedimas ant smūgio ir arti. Daug pavojingų progų buvo sukurta per standartus. Bendrai komanda žaidė neblogai ir nusipelnė pergalės. Dar kartą ačių.

Dabar norėčiau keletą sakinukų parašyti apie priešininkus.

Šį kartą komandoje mano nuomone buvo per daug kalbų. Kai kurie žaidėjai pvz.: Mantinis žaidė per daug nervingai. Pagirčiau priešininkus gynyboje per standartus kurie nutraukė daug pavojingų atakų. Geriausiu priešininku žaidėju išrinkčiau vartininką – Beną kuris mano nuomone sužaidė tikrai solidžiai ir yra nekaltas dėl daugumos įvarčių. Ko trūko pilaitei? Išradingumo puolime ir drausmės gynyboje, taip pat jie prarasdavo per daug kamuolių aikštės viduryje tokios klaidos jiems kainavo įvarčius. Anyway, padėka priešininkas kad penktadienio vėlų vakarą pasirinko sveiką gyvenimo budą – sportą 😀 Tikiuosi tai nepaskutinis tarpusavio mačas, iki kitų susitikimų 😉

Dabar šiek tiek apie šventimą.

Į pergalės tūsą susirinko beveik visi sirgaliai ir komandos žaidėjai. Buvo padaryta nemažai tostų už komandą, taip pat aptartos rungtynės ir patusinta neblogai. Tikiuosi tusai po rungtynių taps gražiai tradicija. Taip pat paminėsiu kad šventimo pasėkmė man buvo sutinęs veidas 😀

Ok, šiam kartui manau užteks. Spauskit like, komentuokit, mylėkit, džiaukitės. Jei turit kažkokių klausimų, pasiūlymų ir pykčių rašykit mielai pasiųsiu n…. arba ne 😀 Ačiū kad skaitėt, iki kitų susitikimų.

P.S Foto geresnės įkeltos bus į Pasiolko facebook profilį greitu metu.

P.S2 Vieno iš idėjinių Pilaitės lyderių Krūlo bloge aptikau vieną man nepatinkančia pastraipa.

Po rungtynių PmP (žymus Pasiolko veikėjas) buvo paklaustas, ar ten yra ta mergina. (suprantat apie ką aš) Jis atsakė, kad jos nėra, tačiau kitą dieną vienas šaltinis pranešė, kad ji ten buvo, todėl buvau begėdiškai :D apgautas ir negaliu parašyti jai pažymio

Kadangi tarpusavi negalime bendrauti tai tenka tai daryti per žiniasklaidos priemones. Žinoma dėkoju jam kad gerbia mane ir laiko žymiu pasiolko veikėju dėl to jokių priekaištų neturiu, esu vienas iš žymiausių. Tačiau klausimas buvo suformuluotas blogai ir atsakymas į jį buvo teisingas. Taigi nebuvai apgautas. O tavo šaltiniai yra man žinomi ir su jais man atrodo bus susidorota po vieną… o jei turi man kokių klausimų visada gali klausti atsakysiu ir nereikės būti dezinformuotam pasiolko gandonešiu.

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.