Sveiki tranceriai 😀

Kaip žinia antradienį samsung arenoje vyko vienas didžiausių šių metų tūsų. Į Lietuvą jau ketvirtą kartą atvyko mano dievukas Armin van Buuren. Trumpai pasistengsiu aprašyt ką atsimenu ir t.t :)

Apšilimas.

Taigi kaip rašiau praėjusiame įraše, apšilimą darėme bravarijos rūmuose su Elviu, Antonovu, Dima, Justu, Povke ir vėlavusiu Marium. Kadangi aš buvau ką tik po ligos ir nusilpęs neatsigavęs teko ilgai ir nuobodžiai gerti alų. Užsisakius 1litra skaniojo medaus alaus likau nemaloniai nustebęs. Padavėjas atnešė 2 po 0,5litro bokalas vietoje 1 litrinio 😮 , atceit nėra litrinių bokalų. (kaip p0to paaiškės tai jam  kainavo arbatpinigius :D) Užsisakęs alaus su 2 druskininkų divizijos pažįstamais prisivalgėme McDonalds restorane 😀 Verta pažymėti, kad bulvytės buvo ypač ultra sūrios. Taigi pavalgęs grįžau prie alaus. Turbūt pamušiau ilgiausiai gerto pusės litro bokalo rekordą. Taigi jūsų dėmėsiui pusė litro geriau apie 2h 😀 Viskas vyko taip ilgai nes buvau privartojęs šiek tiek vaistų ir pavargęs ir labai ėmė miegas. Taigi kol visi laukė kol aš išgersiu alų o aš laukiau kol pavyks kaip nors nepalikti nesuvartoto alaus išpilti stengiausi greičiau jį suvartoti. Pagaliau išgėręs beveik viską (taip nusidėjau palikau alaus šiek tiek) nukeliavome iki maximos apsipirkti kažko. Visi paėmėme energetinio kad kelelis nedulkėtų ir pmp neužmigtų siemens’e.

Štai ir apie 23h pasiekėme siemens areną kur eilės didelės nebuvo ir į vidų įsigavome gan greitai. Tačiau pati paslaptis slypėjo viduje kur prie rubinių teko laukti gal 20minučių kaip mums buvo pasakytą kad nėra vietos 😀 ir teko lipti kažkur į kitą aukštą kur jau laukė belekokia eilė taigi ten eilėja pralaukėm apie 30-50minučių.  Košmaras. Minusas organizatoriams. Taip pat nors mokam gan nemažus pinigus už bilietus ir visokius arenų mokesčius už striukės kabinimą visvien reikia mokėt 3lt, totali nesąmonė nes man tų 3lt gaila pvž.

Pagaliau pasikabinę striukes nuėjome į arenos vidų ir pamatėme salę pilna žmonių, labai maloniai likau nustebintas. Tikslaus žmonių skaičiaus nežinau bet jų buvo apie 10000 :O Kiek skaičiau internete tai tokio renginio tipo rekordas.

Pradžioje sugalvojome atsisėsti ir apsižiūrėti, o poto iš vis nusprendžiau laukti Armino gurkšnoti alų ir taupyti jėgas kurių ir taip visai nebuvo.

Apšildymo komandą sudarė Lietuvis Ignas I.V ir amerikietis Blake Jarell. Igno aš negirdėjau rodos tai nieko negaliu pasakyt, na o Blake Jarell nustebino ir patiko labai gerus gabalus leido, mldc. :)

Taigi apie pusė 2 ar 2h prie pulto žengė pats Arminas. Ir kartų į šokių sūkurį ir aš. Nuo pat pradžių energija trykštantis Arminas užvėdė publiką ir vertė mane taškytis. Taigi taškiausi aš tol kol nepradėjo skaudėti kojų ir rankų 😀 ir jau nebegalėjau normaliai tusintis o tai prasidėjo po kelių valandų be perstojamo tusinimosi.Taigi teko sėsti pailsėti… Respect Arminui už paleistus keletą senesnių gabalų gale ir už Mirage albumo kūrinius.

Renginys baigėsi 5h ir mes su Marium bandėm išsikviesti taksi, tačiau mums nepavyko tai nusprendėmė laukti pirmo autobuso.

Autobusas atvažiavo apie 6h ir aš jau pusė 7h buvau savo mylimoje vonioje. :)

Dabar trumpai apie mano manymu pliusus/minusus.

Minusai:

Nesąmonės su rubinėmis.

Armin leido nemažai panašių kūrinių, trūko įvairovės.

Amžiau cenzas galėjo būti n18 (nors tada neaišku kaip kai kurie pacanai įeitų :\)

Pliusai:

Lazeriai

Šokėjai

Geras Blake Jarell pasirodymas

Reziumuojant, gaila, kad nebuvau 100 procentų pasirengęs užsitusinti iki galo ir negalėjau daug šokti ir gerti :\ Bendrai publika buvo normali ir tik viena kartą mane pastūmė už nežinau ką bet apskritai buvo ramu.

Ačiū chebrai kad tusino kartu ir laukiam kitų panašių šėlionių.

Ačiū kad skaitot, Iki pasimatymo ;]

P.S Dabar gegužės 20 dieną atvyksta Paul van Dyk, taip pat geras man patinkantis DJ, tačiau dar nenusprendžiau ar lėksiu. Kaina panaši tusas irgi.

P.S2 haters gonna die hard.

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.