Šiandien atsikėlęs ryte (18h vakaro :DDDDD) pamačiau jog, FIFA paskelbė 3 kandidatus laimėti geriausio žaidėjo apdovanojimą. Kaip nekeista visi kandidatai yra iš Ispanijos čempionų komandelės FCBarcelona. Tai praėjusių metų geriausias futbolistas Leonelis „blusa“ Messi, Ispanijos rinktinės centro virtuozas Xavi bei pergalingo pasaulio čempionato finalo įvarčio savininkas Don Andresas Iniesta. Kuris gi laimės?

Favoritu visgi laikyčiau L.Messi kuris praėjusiame sezone pasižymėjo 34 kartus. Tačiau dauguma futbolo ekspertu tvirtina, kad be nuostabaus Xavi žaidimo Leonelis tiek neįmuštų. Mano nuomone Xavi nuopelnai yra nuvertinami šiek tiek dėl jo komandos draugo spindesio. Na, o paskutnis kandidatas A.Iniesta turėtų užimti 3 vietą, palikdamas kovoti dėl pirmos savo komandos draugus.

Pasvėrus visus už ir prieš, manau nugalės Messi.

Taip šiame trejete kai kurie pasigenda Olandų vunderkindų Robbeno bei W.Sneider’io. Tai pat C.Ronaldo fanai verkia. Galiu pasakyti vieną kad patenkinti visi niekada nebus….

Pabaigai Barca, Barca, Barca. <3

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.