Sveiki visi 😉

Taigi iki metų pabaigos liko mažiau nei 2 savaitės. Kaip ir žadėjau praėjusiame įraše parašysiu Pasiolko 2010 metų apdovanojimus. Tai yra mano nuomonė ir jei jūs turit kitą, galit parašyti komentaruose arba sukurti savo straipsnį 😀 Mintis kilo dar praėjusiais metais, tada irgi išrinkome pačius „pačiausius“, bet oficialiai niekur nepaskelbėm :)

Šie metai buvo įdomus ir visai geri. Įvyko nemažai vakarėlių, juokingų nutikimų, avarijų ar šiaip nesąmonių. Visko aišku neaprašysiu nes nevisur buvau ir tikrai visko neatsiminsiu, tačiau svarbiausius įvykius aprašysiu. Kai kurias kategorijas man buvo labai sunku įvertinti bet stengiausi viską vertinti objektyviai.

Taigi jūsų dėmesiui pirma kategorija  1)Metų geriausias gimtadienis

Šiais metais šventėme nemažai gimtadienių (o kuriais nešvenčiam visai? :D), aišku gaila, bet kai kurie žmonės pastūmėti pasaulinės ekonominės krizės nusprendė gimtadienio nešvęsti, o geriau visą gimtadienio  bankrollą(ir taip skurdų ) pastatyti ant pasaulio futbolo čempionato rungtynių ir pralošti ir nešvęsti gimtadienio visai (labas Laurynai :D)

Man asmeniškai labiausiai įsiminę gimtadieniai buvo: Mariaus gimtadienis kaime dėl to kad vos nesugriovėm namo 😀 (Didžiulis dėkui Elviui ir Jurgiui :D), Mindaugo dėl video youtube ir Andrelio šokio :D, Elvino dėl išvykos į kaimą bei druskininkus. Taip pat nepamirštam Liukos gimtadienio, bet jis nebuvo geras nes ten vos manęs neprimušė :D.   Buvo dar keletas įsimintinų gimtadienių, bet jie nebuvo tokie įspūdingi (Visi turim pasitempti).

Sunku buvo išrinkti nugalėtoją, bet visgi pergalę atiduodu Elvino gimtadieniui nes jis vyko ne Vilniuje, techniškai vyko 2dienas per jį Mariukas prišaudė gerų prikoliukų ir vos nemirė bei buvo visko ko reik gimtadieniui. (minusus visi žino nerašysiu jų…) Antroje vietoje liko Mindaugo bday su policija, naujais draugais ryte ir pažymėsiu protokole kad tame gimtadienyje atradom nauja nuostabų tekilos gėrimo būdą šviesaforą – didžiulis dėkui pacanams iš pilaitės.

2)Metų naujokas

Tai naujas žmogus Pasiolko respublikoje arba naujas žmogus mūsų draugų rate. Tiesą pasakius šioje kategorijoje nelabai mačiau daug kandidatų. Išvada mažai naujų gerų pažinčių sulaukėme šiais metais. Taigi čia mačiau tik du variantus: Vilius „Boatengas“ Viliauskas bei Artūras geriau žinomas Liukos slapyvardžiu. Vilius šventė naujuosius metus Pilaitės pokerio rezidencijoje. Tai galima sakyt buvo jo pirmas rimtas dalyvavimas Pasiolko veikloje. Jį žurnalistams pristatė Pasiolko žvaigždė Dovydas. Liuka buvo užverbuotas jo kaimyno ir gero sugėrovo Manto geriau žinomo Mantuko slapyvardžiu. Abu naujokai dalyvaudavo vasaros veikloje tačiau Liuka buvo šiek tiek aktyvesnis. Dėl didesnio aktyvumo nedideliu skirtumu Artūras laimi naujoko kategorijoje. Sveikiname jį su pasiekimu bei linkime gerų pažymių kitais metais. O Viliau nenusimink viskas bus gerai :)

3)Metų naujas vairuotojas.

Čia manau viskas aišku. Kandidatai: Jurgis, Mantukas, Liuka, Pavke. Šioje kategorijoje laimi Liuka padaręs 3 avarijas per metus. Šiaip apdovanojimą būtų gavęs Jurgis bet mane tik 1 kartą pavežiojo po pasiolką kas yra mažai. Mantuk sorry nepadarei avarijų tai nelaimėjai 😀

4)Metų alkoholikas.

Kandidatai: Jurgis, Lauris, Elvinas, Paulius „Paučmenas“ L. (redakcijai pavardė žinoma), Paulius „pMp“ Mineika, Andrius D., Zize, Kristis, Pavke, Mantas „Mantukas“ V., Liuka, Marius, Dovydas, Vilius, Mindaugas, Andrej „Shyla“ Shylobrit… ir dar pusė pasiolko (atleiskit ką pamiršau :D)

Viena iš sunkiausių kategorijų. Pretendentų „daxuja“ (:D).  Šiap save apdovanočiau bet negražu būtų, ar gražu ? Pagrindinius pretendentus aprašysiu (tikiuosi nesupyks niekas, arba tas ko nepaminėsiu). Mantukas: nesutiko nei vienos mielos dienos vasarą neišgėręs bent lašo alaus. Protokolui aiškino kitaip bet niekas netiki 😀 . pMp: lakė kiek tik galėjo ir tiek kiek statė draugai :D, gerė daug kartų per metus. Vienas iš įsimintiniausių gėrimų kaip su sienomis kalbėjo per Mariaus „bday“. Liuka daug tusino ir girtas draugus vežiojo. Lauris gėrė tiek kad per vieną tusą susidaužė antakį ir paturėjo silpną smegenų sutrenkimą. Marius: prisigėręs žudydavo draugus savo prikoliukais. Dovydas: budavo dažnai pastebėtas girtas pasiolko gatvėse :D. Paučmenas: pas Mantuką padarė šou. Zize: daug skraidė ir liudininkų teigimų išpylė daug alaus :D. Jurgis: išgėręs virsdavo monstru. Elvinas: Metų gale nustebinęs ir nukritęs pokalbio telefonu metu ant žemės ir vis dėl to atsikėlęs 😀 Galėčiau rašyti ir rašyti bet manau užteks. Taigi skelbiu top5:

1. Marius už prikolus

2. pMp už daug gėrimo

3. Mantukas už vasaros pasirodymus

4. Liuka – respect

5. vieta dalinasi Jurgis ir Zize.

Numeris 6 Laurynas.

5)Metų Skolininkas:

Šioje kategorijoje lengvai laimėjo Paulius „Paučmenas“ L. (redakcijai adresas, pavardė yra žinomi – per skype rašykit jei ką :D) Linkime jam kitais metais nesiskolinti.

6)Metų citata.

Buvo daug ir juokingų pasakymų, čia pateikiu kandidatus (tikras pasakymas gali šiek tiek skirtis bet esmė lieka ta pati):

Liuka kamerai „Svio einu namo“

Jurgis Vyckai „Kada tu išeisi?“ (per mano gimtadienį vyckos namuose)

Elvinas man telefonu: „(tyla) blt nukritau, bet va atsikėliau“

Krūlas bravarijoje visiems: „Jei jūs norit, aš galiu susikaupti ir nieko nedaryt“

Laimėtoju skelbiu Jurgį. Ačiū visiems už išsakytus žodžius :) (prie šios temos norėčiau paminėti ne pasiolkiečio Vyckos ištartus žodžius kurie būtų laimėję: „Jie rimti ciuwai ir šūdo nemala“ – apie mus  )

7)Metų futbolininkas.

Kaip žinia Dauguma pasiolkiečių žaidžia futbolą. Šį kategoriją apdovanos labiausiai patobulėjusį žaidėją per metus. Kandidatų buvo galima atrasti nemažai. Tačiau dabar pagalvojau, kad sunku būtų atrasti labai jau patobulėjusį žaidėją kurio žaidimas pagerėjo žymiai geriau nei kitų. Galima paminėti gan stabilų gynėjų: Andrelio ir Lauryno darbą gynyboje. Jurgio įstabų gynybinį kojų spardymo metodą. Mano saugo idealius perdavimus ir šūdo malimą puolime. Radeko kaip vartininko tobulėjimą…

Tačiau, šioje kategorijoje nusprendžiau apdovanoti visą busimą FK Pasiolkas (ar koks kitas bebūtų pavadinimas) komandą ir nuoširdžiai linkiu tobulėti kitais metais ir pagaliau subūrus komandą oficialiai, šturmuoti SFL pirmenybes.(kituose įrašuose labiau pakalbėsiu apie futbolą pasiolke, ateities planus, kandidatus ir t.t…)

8)Metų geradarys

Toliau mūsų apdovanojimuose speciali kategorija metų geradariui. Jinai atitenka Andriui „Durex“ už nuopelnus skatinant vakarėlius, pokerio žaidimus bei alkoholizmą. Didžiulis dėkui nuo visos bendruomenės.

9)Metų Pokeristas arba metų pokerio žaidėjas

Visi žinome kad pasiolke pokerį žaidžia daugiau ar mažiau beveik visi. Vieni tai daro labai daug kaip pvz. aš, kiti nemažai pvz. Elvis, kai kurie lošia tik Live. Čia išskirčiau 3 rimtesnius kandidatus kurie pasipelnė labiau nei kiti tai Aš, Elvinas „Elvis“ bei Lauris „Laurynas“.

Apdovanojimą skiriu sau vien tik dėl to kad beveik visus laimėjimus aš sėkmingai ištaškiau ant tūsų ir nesąmonių respect man. Lauris darė tą patį bet metų gale sustūmė 😀 Šiais metais likau šiek tiek nusivylęs Andrelio ir Andriau pasirodymais iš jų tikėjausi geresnių rezultatų.Tai pat tikiuosi didesnio indėlio iš Edvardo „Zizes“.

Štai ir atėjo laikas paskutiniai dešimtajai kategorijai: 10)Metų nusivylimas.

Šioje kategorijoje busiu savikritiškas ir apdovanosiu save už tai kad sugebėjau visus metus šudą pramalti, nesusikrauti didesnio bankrollo pokeriui bei pridaryti užtektinai nesąmonių. Nors dabar pagalvoju galėjau užstumti ant kelių erelių ir įteikti apdovanojimą jiems, what ever kituose įrašuose mirsit. (labas laurynai ir paučmenai)

Taigi štai ir aprašiau 10 kategorijų kurios man pasirodė įdomiausios bei reikalingiausios. Laukiu kritikos, komentarų, pasiūlymų ar šiaip atsiliepimų. Dar kartą kartoju kad tai yra mano nuomonė. Taip pat iš anksto atsiprašau ką pamiršau ar įžeidžiau galit negrasint nes paskambinsiu. Žinoma dėkoju kas nepatingės ir perskaitė ir tikiuosi šis rašinys jums patiko.

pMp. 2010,12,19 naktis.

Ačiū už dėmesį susitiksim IKI.

P.S nekreipkit dėmesio į gramatines ar skyrybos klaidas (nelabai lietuvių kalbą mokėti)

Tai galima sakyt buvo jo pirmas rimtas dalyvavimas Pasiolko veikloje.

8 Comments - you say something?


  • 19 gruodžio 20109:34 am Dovydas

    del 6 straipsnio norejau patasyt 😀 liukos citata buvo ne vsio einu namo , o tuoj busiu 😉

  • 19 gruodžio 201010:32 am Dovydai

    paziurek pasiolko video dar karta 😀 fsio einu namo

  • 19 gruodžio 20103:11 pm Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    Nu liukos ir yra fraze tuoj busiu bet ja daug kas naudoja bet tik liukos tuoj buna nuo 5 minuciu iki 5 valandu 😀

  • 19 gruodžio 20104:19 pm Dovydas

    koki video paziuret? ;D

  • 19 gruodžio 20104:58 pm Marius

    as negeriu

  • 19 gruodžio 20105:07 pm Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    Mariau :DDDDDD

    Dovydai -> http://www.youtube.com/watch?v=8ZFfmGa3MdQ is Mindaugo Bday, liuka ant galo sako 😀

  • 20 gruodžio 201012:25 am zize

    dutka blet i trubnik

  • 21 gruodžio 20108:47 pm Dovydas

    :DDDDDDDDD


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.