Sveiki, taigi pailsėjęs po Kalėdų švenčių bei „ilgiausios LIVE pokerio sesijos“, galiu vėl rašyti.

Šiandien jums pristatau FK Pasiolko ( taip pat žinomas kaip FK Pasiolkas United, Pasiolko Futbolo-Draugų Klubas) kalėdinį atostoginį futbolo mačą prieš amžinus priešininkus FK Pilaitęs(kartais rašytiniuose šaltiniuose minimi FK Salotės arba Krūlo draugų komanda pavadinimai) ekipą.

Mačo idėja kilo Bravarijos skersgatviuose prieš kelias savaitės kaip keli Pilaitės ir Pasiolko veikėjai gurkšnojo alų ir sugalvojo sužaisti parodomąjį mačą…

Taigi artėjant gero futbolo mačui priėš amžinus priešininkus FK Pilaitę nusprendžiau aprašyti šiek tiek ateinantį susitikimą.
Visas veiksmas vyks Sportimos arenoje 14 valandą jau šį Trečiadienį (t.y rytoj). Laukiami visi sirgaliai, draugai ir šiaip pasiklydėliai…
Rungtynės vyks 8 prieš 8 (su vartininku, friendly fire off). Nors mes dar derinam taktinius elementus tačiau planuojam išbėgti 3-3-1 taktine schema (3 gynėjai-3saugai-1puolėjas). Gaila, tačiau ten likus tiek nedaug laiko iki mačo bet negalių pasakyti tikslios Pasiolko sudėties nes daugumai Pasiolkiečių dabar atostogos ir neaišku kurie galės išbėgti kurie ne.  Nors preliminarios sudėtys jau aiškios, nors vartininko pozicija lieka dar neaiški nors pasiolke pilna vartininkų-žaidėjų, bet niekas nenori ten stovėti :D. Gynėjai kraštuose bus Laurynas bei Andrelis, tačiau jiems gali tekti ginti ir centrines baudos aikštelės prieigas. Sauguose kraštuose aršiu aš „pMp“ bei „Zize“. Centro sauguose ir puolime turėtų dirbti „Mantukas“ (sakė kad jo nikas Manthukaz bet vistiek netikiu :D). Kitų pozicijų žaidėjų neminėsiu nes jie bus mūsų slaptieji kozeriai ir juodieji arkliukai, paminėčiau bet gavau Pasiolko slaptosios tarnybos pranešimų kad šį tinklaraštį seka keli pilaitės veikėjai.

Dabar truputį apie spaudą.

Benaršydamas žinomo veikėjo Krulo (o gal Krūlo ?) blogą radau man užkliuvusį sakinį:

„Taip pat kitą savaitę planuojamos draugiškos rungtynės 8×8, manieže tarp Pilaitės ir Pasiolko, tai puiki proga gerai save užsirekomenduoti prieš artėjantį Hattrick’o meet’ą. Žinoma, tikslas tik vienas, nugalėt (arba sutriuškint) Pasiolką, kas, manau, yra labai realu :D Na, ir dar, reiktų Pečiuliui kokią traumelę padaryt :)

Nors paskutinis sakinys man gal ir visai patinka (:D), tačiau užkliuvo kalba apie sutriuškinimą. Žiūrėkis kad patys nebūtumėt sulyginti su žeme nes Pasiolko vyrai (jei „nenuleidę“ ir negirti) kovoja iki galo. Taigi sutriuškinimo nesitikėkit nebus taip lengva.

Tikėkimės mums pavyks laimėti šį kalėdinį mačą ir su puikia nuotaiką keliauti į naujus metus, tačiau jei nepavyktų iškovoti pergalės, manau neliūdėsim ir liūdesį užpilsim per naujametį „tusą“. 😀 Dar norėčiau palinkėti sėkmės draugams iš pilaitės komandos Krūlui, Radeskai ir Mantiniui. (redakcijai vardai žinomi :D)

Iki susitikimo Sportimoje 😉

P.S Tikiuosi fair play.

Comments are closed.


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.