Swx [4] all.

Šiandien ryte  (Man rytai dažniausiai prasideda 12h) atsibudęs ir pasidaręs kavos nusprendžiau savo skurdų blogą papildyti dar vienu įrašu. Kadangi nerašiau jau apie 10 dienų, būtų pats metas atnaujinti blogą ir supažindinti, jus mieli skaitytojai su tuo kas man svarbaus nutiko per paskutines dienas…

Pradedu nuo pokerio reikalų…

Live pokerio žaidžiau gal 2 kartus ir abu pavyko likti pliuse tačiau nedaug iš viso apie 4litai 😮 (Wow). Online pokeris visai nesiseka, nuo metų pradžios einu tik į minusą ir darau ilgas kelių dienų pertraukas, nes labai greitai „užsitiltinu“ ir tik atiduodu pinigus. Žiūrėsim kaip čia toliau seksis… tikiuosi naujų vėjų…

Futbolas.

Iš paskutinių 4 FK Futboliuko rungtynių vartus laikiau 2 paskutinėse, praleidau viso 4 ivarčius (2 dėl gynybos klaidos, 1 rikošetas, ir vienas mano klaida). Rungtynes vienas prieš FC VOVA 1:3 pralaimėjome, kitas prieš ganėtinai silpną komandą EXTRA laimėjome 3-1, nors pirmi prasileidome. Savo kaip vartų sargo pasirodymą vertinčiau neblogai 7/10. Tačiau kuo toliau tuo labiau noriu padėt komandai kaip žaidėjas, tačiau dar nežinau kaip čia bus… pamatysime… Šiandien yra treniruotė bet jaučiu kad neisiu nes nekaip jaučiuosi ir labai tingiu…

Taip pat kovo pradžioje turėtu vykti „Hattrick.org“ internetinio žaidimo „meetas“ per kurį vyksta futbolas turnyras. Su keliais FK Pasiolkas komandos valdybos nariais jau aptarėm dalyvavimą, ir turėtume dalyvauti. Beje ten dalyvaus ir FK Pilaitės krepšininkai. (:D)

Muzikos kūrimas. Nulis sveikų. Nuo naujų metų nieko nedariau, nes nėra kūrybinio įkvėpimo ;( . Tikiuosi mėnesio gale prisėsti rimčiau nes idėjų pilna.

„Alkašavimas“

Praėjusi savaitė man įsiminė tuo kad nuo pirmadienio iki sekmadienio, „tusinau“ ir gėriau kasdien. (išskyrus trečiadienį nes tada buvo treniruotė ir buvau belekaip pavargęs…) Šiuo pasiekimu savo labai didžiuosi 😀

Iš svarbesnių gėrimų buvo Krūlo gera sesijos pabaigos šventė Bravarijoje ir Akropolio prieigose. Aišku už cirką važiuojant namo tai ir Krūlas ir Mantinis nusipelno po riebų minusą 😐

Taip pat verta atsiminti audringaą pirmadienį, po kurio Pasiolko teritorijoje pasklido gandų apie mane. Gerai kad bent gandai neblogi buvo. Ir dar kartą nekomentuoju ar tai tiesa ar ne.

Armin van pMp and Elvis.

Tai va praėjusi savaitė buvo gera tuo kad pavyko nusipirkti pigiau bilietus į Armin van Buuren „tusą“. Kol kas patvirtinti svečiai tik Aš ir Elvinas Don Kalanta bei Dima.  Aišku mums trims frontą ginti bus sunku tai reikia pastiprinimo. Kol kas sutartis yra siūloma žinomam druskininkų veikėjui Antonovui. Tačiau nėra aiški padėtis su pigiais bilietais ir jam verdiktas bus pasakytas greitu metu.

O jei jūs norit keliauti su manim ir gauti bilietus pigiau rašykit į skype ar į telefoną ar į facebook, ir pažiūrėsiu ką galiu padaryt. Šiaip bilietų kainos dabar nuo 83lt, pas mane 60lt (draugams, BFF, ir VIPams taikomos nuolaidos :D)

Counter Strike:Source

Kaip žinia esu šio žaidimo „oldschoolas“. Ir visai neseniai nusprendėm atkurti reOs (revival of skill) komandą. Komandos pradininkai buvo Elvinas „LoaD1nG“ bei Andrius „DureX“ (dufflord). Taip pat man šio komandos vėliavą teko ginti lan ir online turnyruose. O iš senujų narių buvo tokie žinomi vardais kaip Giedrius „cesna“ bei Tadas „Zex“.

Taigi po kelių metų (???) pertraukos ir neaktyvumo nusprendėme suburti-atkurti reOs komandą. Į ją pakvietėme visus savus gerus draugus. Dabartinę komandos sudėti sudaro: 4 pasiolkiečiai – pMp, Manthukaz (Shaq), Koltas(Laurynas), bei Zize (Zize) bei foos-in’o erelis Kvedaravičiaus priešas Elvinas bei Kaune atostogaujantis Andrius.

Šiuo metu mes dalyvaujame Baltijos online turnyre. Kuriame dalyvauja Latvijos, Lietuvos bei Estijos CS:S ekipos. Kol kas žaidėme 1 mačą prieš stiprią latvių ekipą ir pralaimėjome 7-16. Komandos pasirodymą įvertinome 6. Reiktų atsižvelgti į tai kad darėme tik 2 treniruotes ir daugiau „tusinam“ bei treniruojamės. Tai pat gavome techninę pergalė prieš kažkokius grybus Lietuvius kurie jau yra išmesti iš turnyro. Kitas mačas čia savaitę prieš kitus Latviukus.

Na ir pabaigai…

Šiuo metu užsiėmęs esu vienu svarbiu reikalu ir dėl jo dedu daugiausiai pastangų, tikiuosi ta „diela“ pavyks ir viskas bus OK. Tai pat laukiu daugiau pagalbos ir draugų. (Sveikas Elvinai, Pečiuli ir Paučmenai).

OK šiam kartui tiek jaučiu eisiu kepti blynų nes namie nėra ką valgyti 😀 Tai IKI pasimatymo IKI.

P.S Kai kurie žmonės pasigedo mano blogų todėl atnaujinti pasistengsiu dažniau 😉

P.S pMp will allways be pMp, nekeisiu „nicko“…

4 Comments - you say something?


  • 19 sausio 20112:23 pm KoLTas

    pMe ;DDDDDDDDDDDD

  • 19 sausio 20112:26 pm Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    :DDDDD tu padek geriau o ne nikus kurk 😀

  • 19 sausio 20117:38 pm neverauskas

    FK Pilaitės krepšininkai. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

  • 19 sausio 20118:17 pm Paulius
    Profilio nuotrauka (Paulius)

    uzstumiau siektiek :DDDDDD


Make a comment

Name (būtina)

Email (būtina)

Interneto puslapis

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.